RUST EN EENVOUD.

Klik op de rode plusjes om de slimme functies te ontdekken.

 • More

  Title

  UITZICHT & UIT HET ZICHT

  Driedubbele slimme beglazing, de toekomst voor elk raam. Uw privacy en energierekening zijn optimaal, zonder gebruik te hoeven maken van gordijnen. De ramen zijn gemakkelijk van stand te wisselen door een schakelaar die zowel vanuit de smartphone als op de muur te bedienen is. Mocht u toch liever bijvoorbeeld gordijnen of shutters gebruiken dan zijn deze op dezelfde manier gemakkelijk te bedienen.

  Neem contact op

  Close

 • More

  Title

  HOOG & LAAG

  Een echte bioscoop ervaring, zonder een opzichtige installatie in de kamer te hebben staan. Door luidsprekers te verwerken achter een stof of kussens die passen bij de ruimte, is het mogelijk Auro 3D en Dolby Atmos surround te creëren. Hierbij wordt er ook nog onderscheid gemaakt tussen geluid dat boven en onder u plaatsvindt – een echte 3D ervaring die met een soundbar of andere opstelling niet mogelijk is. Dit alles is uitvoerbaar zonder de ruimte te ontsieren.

  Neem contact op

  Close

 • More

  Title

  IN & UIT ZICHT

  Tijdens het slapen wilt u zo min mogelijk apparatuur om u heen hebben. Stand-by lampjes en dergelijke zijn storend en ontnemen u uw nodige rust. Door met liftsystemen te werken, kunt u van uw tv en muziek genieten zonder dat deze ruimte innemen of storend zijn.

  Neem contact op

  Close

 • More

  Title

  PERFECTE SLAAP

  Tailored Residence is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme producten. November 2015 komt de eerste slimme matrashoes op de markt. Deze matrashoes werkt samen met de thermostaat (NEST) en zorgt voor een ideaal slaapklimaat. Andere handige functies, zoals wekken en het bijhouden van uw slaap, zorgen ervoor dat uw slaapervaring (nog) beter wordt.

  Neem contact op

  Close

 • More

  Title

  PAST PERFECT

  Een haard is een geweldige eye-catcher en sfeermaker. De ruimte die overblijft in het afzuigsysteem kan perfect worden gebruikt voor de integratie van high end beeld en geluid. De beste technologieën worden toegepast om een compacte, stijlvolle en naadloze aansluiting mogelijk te maken. Visueel is er geen negatieve afleiding en alleen de beste eigenschappen van de apparatuur komen naar voren. Levendig beeld, volwaardig geluid.

  Neem contact op

  Close

 • More

  Title

  PAST PERFECT

  Een haard is een geweldige eye-catcher en sfeermaker. De ruimte die overblijft in het afzuigsysteem kan perfect worden gebruikt voor de integratie van high end beeld en geluid. De beste technologieën worden toegepast om een compacte, stijlvolle en en naadloze aansluiting mogelijk te maken. Visueel is er geen negatieve afleiding en alleen de beste eigenschappen van de apparatuur komen naar voren. Levendig beeld, volwaardig geluid.

  Neem contact op

  Close