NETWERK VAN EXPERTISE.

Door de uiteenlopende expertises van partners is niets onmogelijk op het gebied van design, technologie en de integratie daarvan.

Scheek Loudspeakers staat voor exclusieve high end design speakers. Zij streven naar de perfecte balans tussen ideale akoestische eigenschappen en een elegante uitstraling. Zij bieden vaste modellen aan en zijn daarnaast als één van de zeer weinigen gespecialiseerd in op maat modellen. Op basis van uw wensen worden de ideale geluidsobjecten gecreëerd. In zicht, of uit zicht verwerkt in meubels of muren en plafonds om de ideale situatie voor oor en oog te creëeren. Door de vrijwel oneindige mogelijkheden in keuze van afwerking (van koper tot katoen) is Scheek de ideale keuze voor de liefhebber van uitstekend geluid en een esthetisch hoogstaand interieur.

Bezoek website

hetfundamentarchitectuur

Wonen in een slim en duurzaam huis, dat is wonen in een Smart Home. De (interieur)architecten van Het Fundament Architectuur zien het als een uitdaging om Smart Homes te creëren. Een Smart Home bestaat uit meerdere elementen. Allereerst is ons streven uw huis zo duurzaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan duurzame bouw o.a. door middel van uitstekende isolatie en ventilatie en 3-dubbele beglazing. Daarnaast is een Smart Home een intelligent huis die met u meedenkt. Het bedienen van de verlichting en andere apparaten met een App vanuit uw huis of op afstand, domotica of een intelligente keuken behoren tot de mogelijkheden.

Bezoek website

Menso Made maakt bijzondere meubelen van rustieke en historische materialen, met daarbij de mogelijkheid deze producten slimme eigenschappen te geven. Een vloer van 300 jaar oud hout met een drukgevoelig deel (verstopte weegschaal) of een met epoxy overgoten tafel van een door bliksem gevelde boom met daar in een scherm verwerkt: dit zijn een paar voorbeelden van de oneindige mogelijkheden. Daarnaast voert Menso Made ook aanvullende interieurbouw uit, indien hier de wens naar is.

Bezoek website

Slijkhuis-interieur

Wonen in een slim huis is wonen in een huis die helemaal is aangepast aan uw wensen. Met het design meubilair van Slijkhuis Interieur Design maakt u van uw huis een thuis. Onze collectie bestaat naast alle grote merken in zitmeubelen, tafels en kasten ook uit een bijzonder uitgebreide keus in accessoires, verlichting, stoffering en meer. Ieder mens is anders en de keuze voor een meubelstuk of interieur is iets heel persoonlijks. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een unieke persoonlijke benadering, zowel interieur ontwerp en interieur advies als bij de daadwerkelijke realisatie van uw nieuwe interieur.

Bezoek website

Victor is een expert op het gebied van high end audio en beeld. Hij is in staat om de wens van een klant om te zetten in een goed doordacht systeem waarbij beeld en geluid gemakkelijk kunnen worden bediend. Service staat centraal en op perfectionistische wijze stelt hij alles tot in de puntjes af. Aftercare en persoonlijk contact zijn de basis van de vele succesvol voltooide opdrachten.

Delade-interieurbouw

Delade interieur Doetinchem is de betrokken partner van vooraanstaande architecten, scheepsbouwers en projectinrichters. Sinds 1995 vertrouwen opdrachtgevers de uitvoering van hun exclusieve interieurontwerpen voor woningen, bedrijven en schepen aan hen toe. Delade is van het ontwerp tot de oplevering bij deze projecten betrokken. Delade interieur biedt hiermee een totaalconcept dat garant staat voor comfort, continuïteit en kwaliteit.

Bezoek website