WIJ DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Tailored Residence verstaat zijn vak: u en de architect worden volledig ontzorgd van alles wat onder smart living valt. Een uitdagende situatie die om maat-oplossingen vraagt is bij uitstek geschikt voor Tailored Residence. Door heldere communicatie slagen wij erin om het gewenste comfort en de functionaliteiten die u en de architect voor ogen hebben te bereiken.

VERMAAK OP MAAT

Middels de beste technologieën wordt het mogelijk gemaakt beeld en geluid perfect visueel- en design-technisch in alle ruimtes te integreren. Niet alleen woonkamers worden voorzien van beeld en geluid. Tevens kunnen beeld en geluid in ruimtes zoals de badkamer en tuin worden geïntegreerd, zodat u ook hier kunt genieten van muziek, en uw favoriete programma’s. Alle delen van het huis zijn gemakkelijk te bedienen met de smartphone of een enkele afstandsbediening. Genieten op niveau wordt makkelijker dan ooit.

veelgebruikte termen: Multi-room audio & video, media streaming, integratie, centrale besturing, zones.

Bekijk voorbeelden

KLEUR, PLAATS, INTENSITEIT

Het wordt meer dan eens onderschat hoe bepalend licht is voor de sfeer van een ruimte. Tailored Residence biedt variabele oplossingen waardoor je de sfeer in een ruimte met een druk op de knop kan wijzigen: thema’s als film, werk en een romantische avond behoren tot de mogelijkheden. Vanuit uw bed controleren of het licht in de keuken uit is, en de buitenverlichting aan? Dit en nog veel meer is mogelijk met Tailored Residence.

veelgebruikte termen: lichtplan, LED, Philips Hue

Bekijk voorbeelden

BEVRIJD VAN KLUSJES

Keukens kunnen van alle gemakken worden voorzien. Tijdens een dagelijkse klus zoals koken, kunt u middels een smart-tv achter een glazen wand achter het fornuis het nieuws volgen of juist ontspannen door tijdens het koken een televisie programma te kijken. Niet alleen koken wordt eenvoudiger. Met behulp van robotstofzuigers en/of wasmachines die met de smartphone bediend worden, is schoonmaken nog nooit zo gemakkelijk geweest.

veelgebruikte termen: wifi keuken apparatuur, slim wasprogramma

Bekijk voorbeelden

VOELT GOED

Er zijn niet veel momenten fijner dan na een zware, koude dag thuiskomen in uw warme huis, of juist de verkoeling vinden na een warme dag op kantoor. Het is echter zonde om de hele dag de verwarming of airconditioning aan te laten staan. Door een slim systeem kunt u op afstand het klimaat in huis regelen, zo kunt u onderweg naar huis alvast de verwarming of airco aanzetten. Daarnaast kunnen de ramen worden verbonden met het automatische klimaatsysteem. Zij gaan dus automatisch open of dicht afhankelijk van de klimaatwensen. Op deze manier verbruikt u nooit teveel energie, maar kunt u wel altijd genieten van een aangename temperatuur thuis.

veelgebruikte termen: centrale besturing, slimme energiebesparing, NEST, luchtreiniging

Bekijk voorbeelden